SZOLGÁLTATÁSAINK

+(36)70/608-5383, karnislift@gmail.com

Közvetlen szolgáltatások

Liftes karnis és karnislift szerkezet szerelés

Budapesten és környékén vállalalunk leeresztő rendszerrel egybeépített liftes karnis szerelést, továbbá vállalunk karnislift szerkezet szerelést meglévő karnisokhoz. Megrendelés a 0630/417-9803-as telefonszámon, vagy a karnislift@gmail.com email címen.


Helyszíni felmérés

Budapesten és környékén segítünk Önnek felmérési szolgáltatásunkkal. Ha igényli a műszaki szakemberrel együtt textiltervező is meglátogatja és segít az ideális megoldás megtalálásában. Elérhet bennünket a 0630/417-9803-as telefonszámon, vagy a karnislift@gmail.com email címen.


Távfelmérés

Lehetőség van un. elektronikus távfelmérésre is. Ha fényképeket, videót és méret információkat küld nekünk az almazási helyről a karnislift@gmail.com email címre, akkor elektronikus úton javaslatot teszünk a látottok alapján a szerintünk legjobb megoldásra, összeállításra.


Függöny varrás

Vállalunk függöny varrást saját forgalmazású anyagainkból. Anyagmintát helyszínre viszünk! Igény bejelentés a 0630/417-9803-as telefonszámon, vagy a karnislift@gmail.com email címen.

Szolgáltatás árak

2021.10.01-től

Szerelési díj

nettó 22.000,- HUF/ablak 3,75 m karnishosszig
3,75 m fölötti karnishossz esetén egyedi ár!
A szerelési díjak tartalmazzák a szereléshez felhasznált anyagok és a rendelt termékek kiszállításának költségeit is a fenn jelölt hosszig!

Termék árlista


Helyszíni felmérés

Budapesten 1 alkalom ingyenes, Budapest 50 km-es körzetében 5.000,- forint/alkalom, amelyet megrendelés esetén 100 %-ban beszámítunk! Az 50 km-es körzethatáron túl csak egyedi tárgyalás alapján vállalunk felmérést, szerelést, kivitelezést.


Távfelmérés

Földrajzi helytől függetlenül ingyenes!


Függöny varrás

Átrajánlatot az anyag és fazon kiválasztása, személyes egyeztetés után adunk.