Telefonszám:0670/6085383

e-mail:karnislift@gmail.com

 

 

 

 

Hazai gyártású liftes karnisok

Tisztelt Látogató!

A leereszthető, azaz liftes karnis ötlete akkor született meg, amikor a családban történt egy szerencsés kimenetelű, de hosszas lábadozással járó háztartási baleset egy ünnepi készülődés során. A függöny leszedése közben eldőlt a létra és a rajta álló családtagom lezuhant a 8 fokú létra tetejéről.


A piacon található olyan termék ami segítségével a függöny létra nélkül is leszedhető, de annak ára jelentősen meghaladja a mi termékünk árát, ugyanakkor sem tartósságban sem funkcionalitásban nem jobb a mi termékünktől, sőt a KARNISLIFT felhasználásával több termékcsaládot kifejlesztettünk amelyek jól igazodnak a beípítési környezethez és a felhasználási igényekhez.


Statisztikák egyértelműen kimutatják, hogy az igen nagy számú háztartási balesetek jelentős része létra használat során következik be. A lift szerkezettel szerelt karnisaink használata nagy mértékben csökkenti a baleseti veszélyt. Bízunk benne, hogy termékeink az Ön biztonságának, kényelmének növelését is szolgálhatják majd!


Milyen a liftes karnis?

A liftes karnis olyan függönykarnis, amelyiknek a föggönyt tartó része (sín) a földön állva, létrahasználat nélkül, függőlegesen mozgatható a függönnyel együtt! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy kézi erővel vagy beépített motoros szerkezettel a függöny és a karnis együttesen leereszthető és felhúzható, mint egy ruhaszárító fregoli a ruhával együtt. Több féle típust gyártunk a felhasználási igényeknek megfelelően. Ezekről bővebb információtt talál a "Termékek" menűpont alatt.
A termék használata nagyon előnyös ha tériszonyos vagy hajlamos a szédülésre, ha csigolyameszesedése van és nem képes huzamosabb ideig felfelé nézni vagy csak kényelmesen és biztonságosan akarja kezelni a függönyét és kedveli a friss, tiszta illatot alakásban.

Ajánlás

Pásztor Benjámin László vagyok a KARNISLIFT megalkotója. Bízom benne, hogy termékeink az Ön kényelmét és biztonságát is szolgálhatják!


5 dolog ami miatt biztosan érdemes a liftes karnisokat használni!


ha szeret kényelmesen élni ha tériszonyos vagy hajlamos a szédülésre
ha nagy a lakás belmagassága ha rejtett, takart karnist használ
ha van allergiában szenvedő a családban ami miatt muszáj az átlagosnál gyakrabban függönyt mosni